skip to Main Content

Een warm weerzien van onze gasten van het – partnerweekend mantelzorgers – november 2017.

Dat was het zondag 11 februari met recht.

Samen met onze vrijwilligers en uiteraard teamleden beleefden we deze middag het weekend in het klein nog eens na.

Fijne herinneringen zijn er immers om opgehaald te worden.

En dat deden we dan ook met plezier. Een terugblik door onze zorg-coördinator aangevuld met dé foto’s natuurlijk. Plaatjes zeggen toch altijd (nóg) meer dan woorden. En, zoals gebruikelijk inmiddels, voor iedere gast een herinneringsboekje om het thuisfront ook nog eens mee te laten kijken.

Traditie is het geworden. Deze middagen volgend op elk mantelzorgweekend. Een kop koffie, een drankje en elkaar weer eens terugzien. Veel meer is er niet voor nodig.

Wat is een mantelzorgweekend?

Herberg Welgelegen organiseert deze weekenden een aantal keer door het jaar heen en is bedoelt voor mantelzorgers en hun partner.

Een weekend om even los te komen van thuis, van de zorg voor de ander.

Een weekend om te ontspannen, gelijkgestemde te ontmoeten en met recht te ont zorgen.

U beleeft dit weekend samen met ons team van zorg-professionals, aangevuld met een tal van vrijwilligers. Zij staan letterlijk dag en nacht voor u klaar. De Herberg beschikt over een zevental schitterende kamers voor deze dagen en samen geniet u elke dag van een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Buiten de verschillende activiteiten die worden georganiseerd is er vooral veel ruimte voor ontspanning, een goed gesprek, een luisterend oor en Plezier!

Agenda 2018

Iets voor u en uw partner?

In het weekend van 25 mei ( aankomst vrijdag, vertrek maandag ) organiseren wij de eerstvolgende. Op onze website vindt u daarover t.z.t. alle verdere informatie. Om alvast een indruk te krijgen kunt u het programma van november hier terugzien of meer lezen onder het kopje – zorg en / of – nieuws.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op met onze zorg coördinator Ellie de Booij. Zij vertelt u graag meer.

Wees Welkom!

Back To Top