skip to Main Content

Partnerweekend mantelzorgers beleeft zijn start op het terras!
Herberg Welgelegen | mei 2018

Een met zonovergoten terras welteverstaan.
En die zon heeft zich het hele weekend behoorlijk standvastig gehouden (daar hebben we hem dan ook maar niet van afgebracht). Een extra cadeau.
En zo werd er deze dagen vooral veel buiten ge- en beleefd.

Het partnerweekend mantelzorgers staat geheel in het teken van u als mantelzorger en uw partner. Van vrijdag tot zondag logeert u in onze Herberg en nemen wij alle zorg van u over. Onze zorgprofessionals voorzien in 24-uurs zorg en worden daarin bijgestaan door een grote groep vrijwilligers. Het enige dat u als onze gast hoeft te doen is inchecken en genieten. Van ontbijt tot diner, van een kop koffie tot vermaak, het wordt allemaal voor u geregeld.

Zo namen onze gasten dit weekend plaats aan boord van de stoomtrein voor een ouderwets (boemel)ritje rondom het Valkenburgse Meer. Heerlijk even ‘stoom afblazen.’

Werden de mouwen opgestroopt voor een potje – buitenspelen – in eigen tuin, heerlijk aan het water en tezamen met de kinderen uit de buurt (die zich spontaan mengden in al dit vrolijke gebeuren).

Brachten de mannen van zeemanskoor – De Noordwijkers – de Herberg in hogere sferen (en ja, met hoog meedein gehalte).

En was daar de strijd om de hoofdprijs in de zaterdagavond quiz onder leiding van Maarten de Booij die zich niet gemakkelijk laat omkopen (aldus anonieme bron).

Vertier Verbindt.

Zo gaat het weekend van mei de boeken in. Een samenzijn met (lot)genoten. Met ruimte voor een serieus gesprek, een luisterend oor, een mooie maaltijd en een goed glas wijn. Een warm weekend, op alle fronten.

Gasten en vrijwilligers daarom enorm bedankt!

In het weekend van vrijdag 9 november tot zondag 11 november 2018 organiseren wij wederom een Partnerweekend Mantelzorgers.

Bent u onze volgende gast?

Neem gerust & vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator Ellie de Booij en stel al uw vragen.

071-889 1817    06 2710 5543

Volg ons ook via onze website en / of Facebook.

www.herbergwelgelegen.nl

Back To Top