skip to Main Content

Dagbesteding

Herberg Welgelegen biedt 5 dagen per week dagbesteding aan ouderen met o.a. beginnende klachten van dementie. Daarnaast beschikt de Herberg over een speciale keukenbrigade. Een unieke groep van (jong)volwassenen met een zgn. afstand tot de arbeidsmarkt. In onze Herberg vinden zij een (werk)plek met ruimte en tijd voor ontwikkeling van hun talent. Dit alles binnen de veilige grens van hun persoonlijke (zorg)behoefte.

Zorg is onze kernactiviteit. Inkomsten genereren wij uit commerciële activiteiten die wij professioneel, maar vooral gedreven inhoud geven. Onze Herberg is een social enterprise waar zorg en ondernemen naast elkaar bestaan. Waar we niet alleen drómen van vernieuwing, maar onszelf blijvend activeren. Gastvrijheid als ons grootste goed, klantgericht; een huis van kwaliteit.

Ons team

Een ijzersterk team vinden we in die van onze (zorg)professionals. Zij zijn het die u en al onze gasten een tweede thuis bieden. Elke dag weer. Van jong tot oud. Van hotelgast tot de zakelijke klant. Een plek om uit te rusten, te leren, een plek om te vergaderen. Een plek om van een welverdiende oude dag te genieten.

Wij doen dit samen. Een aanzienlijke groep vrijwilligers staat aan onze zijde. Weerspiegelen zich in grote mate van inzet en hartstocht. Iedere dag nog laten we ons oprecht raken door hun enthousiasme en betrokkenheid. Dat uw kennismaking met ons huis en al onze werknemers maar net zo mag voelen!

Herberg Welgelegen een huis met Historie. Waar met – ons huis – vooral ook uw en jouw huis wordt bedoeld.

Kleinschalig en gerund door een enthousiast en kleurrijk Team.

Waar veel onze idealen onderdeel zijn van een nog groter ideaal. De wereld een beetje mooier maken; dat is onze Missie.

Back To Top