skip to Main Content

En daarmee is de Herberg ontzettend blij!

Het is onmisbaar gebleken voor de mobiliteit van onze gasten tijdens hun verblijf op de Herberg en daarmee een verrijking voor de dagbesteding. Herberg Welgelegen biedt dagbesteding aan (o.a.) jong en oud dementerenden. Bij Welgelegen wordt op ondernemende en innovatieve manier invulling gegeven aan zorg met tijd, liefde én aandacht voor iedere gast. De commerciële activiteiten dragen daar aan bij. Herberg Welgelegen draait geen winst, alle inkomsten vloeien direct terug in de zorg.


    

We krijgen regelmatig aanvragen en maken hierin bewuste keuzes. De Herberg is een initiatief dat heel erg goed past bij onze organisatie. “

                                                                                                                                                                                  – Paul vd Hulst, Vegro –

 


 

Het kunnen realiseren van een droom als deze kan de Herberg echter niet alleen. Het vraagt creativiteit, inzet van vele vrijwilligers én het vinden van medestanders op je pad. En Vegro is zo’n medestander. Agnes Korebrits verzorgde een bijzonder interessante presentatie op de dagbesteding over Rijnsburgse bijnamen. Met haar werd toevallig de wens voor één of meerdere rolstoelen gedeeld en wat bleek; Agnes was werkzaam bij Vegro – thuiszorgwinkels. Het contact met Paul van der Hulst (accountmanager Vegro) werd gelegd en na een rondleiding op Welgelegen groeide het enthousiasme en besloten zij de Herberg te sponsoren met maar liefst twee mooie rolstoelen. Hoe fantastisch!

Dinsdag 29 november werden ze officieel aan de dagbesteding overgedragen.

Herberg Welgelegen bedankt Vegro voor dit gebaar. Een mooi voorbeeld van een stukje maatschappelijk ondernemen.

Back To Top