skip to Main Content

Mijn naam is Christine van der Meij en trots teamlid van Herberg Welgelegen sinds het eerste uur.
Waar een klein dorp al niet sterk in kan zijn!

In 1977 zag ik er het levenslicht als tweede dochter en tevens benjamin van drie kinderen. Een tuindersfamilie. Mijn vader is afkomstig van ‘het dorp’, mijn moeder groeide op in de Achterhoek. Groen bloed dus, maar toch zelf een hele andere richting opgegaan.

Welgelegen kwam op mijn pad en ik mocht mij aansluiten bij een heel bijzonder, innovatief project, gedragen door een team van gedreven professionals met een fantastische missie.                            

Het hebben van zorg(en) of zorg behoeven, is inherent aan het leven. Immers, een ieder van ons is kwetsbaar, hoe sterk je ook in het leven staat. En wanneer die kwetsbaarheid dan zorg behoeft is dat niet altijd even makkelijk. Dat er ook dán oog is voor wie je bent, in al je beperking(en), misschien eenzaamheid, en anders zijn, is een kostbaar goed. Want wat is eigenlijk de standaard en bepalen wij die niet zelf? Ik vind het geweldig dat de Herberg die ruimte wil zijn voor zij die dit nodig hebben. Ze letterlijk met een stukje zorgeloosheid wil omringen, een (werk)plek bieden, een plek (terug) in de maatschappij. Oud én jong. En natuurlijk. Dan ben ik trots dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen.

Welk steentje? Mijn functie draagt de mooie naam van – storyteller – en is zeer divers. Voor u betekent dit, dat u mij vooral zult ‘lezen’ in veel van de informatievoorziening binnen en buiten de Herberg. Van jaarverslag tot website en zo’n beetje alles daar tussenin.

Maar misschien dat we elkaar ook eens zien? Ik begroet u graag op Herberg Welgelegen.

Wees welkom!

Christine

christine@bestellen.herbergwelgelegen.nl

Back To Top