skip to Main Content

Mijn naam is Ellie de Booij, geboren 12 oktober 1964 en getrouwd. Ik ben moeder van een dochter (Sandra) en een zoon (Mitchel) Mijn wiegje stond in het Brabantse land; in Helmond. Maar i.v.m. de toenmalige werkzaamheden van mijn man zijn we na ons trouwen in 1988 naar het westen verhuisd. Naar Zoetermeer. Dit zou voor een paar jaar zijn, maar is iets langer geworden. Ik woon nu al weer heel veel jaren met heel veel plezier in Leidschendam. Mijn hobby’s zijn: lezen, Scandinavische crime-series kijken en met mijn man op stap. Verder ben ik hulp-juf bij mijn dochter op school.

Voordat ik op de Herberg kwam werken had ik al vaak over Herberg Welgelegen gehoord. Hoe mooi het gebouw en de omgeving eruit zag, maar het belangrijkste; hoe mooi de gedachte achter het werk van de Herberg was (en is)! Nu werk ik zelf, als zorgcoördinator, op Herberg Welgelegen en met veel plezier. Het beste in de mens willen zien én eruit halen dat is nog altijd mijn motto. Samen met mijn collega’s, en niet te vergeten de vele vrijwilligers, hebben we een mooi team waarmee we vele gasten op onze dagbesteding een mooie dag laten beleven. Ieder op zijn of haar eigen manier, want dat staat voorop in de Herberg!

Wie weet mag ik eens persoonlijk met u kennismaken in mijn functie als zorgcoördinator of tijdens één van de vele activiteiten die hier op Herberg Welgelegen in het mooie Valkenburg plaatsvinden.

ellie@bestellen.herbergwelgelegen.nl

Back To Top