skip to Main Content

Mijn naam is Benjamin Juffermans. Ik ben geboren op 9 oktober 1985, woon in Oegstgeest en ben getrouwd met Marianne. Na jarenlang als chef kok te hebben gewerkt voor verschillende gerenommeerde horecabedrijven, heb ik de stap gemaakt om uit de horeca te stappen en ben ik aan de slag gegaan bij een internationale horeca groothandel. Mijn grootste drijfveer; meer tijd voor mijn vrouw, familie en vrienden.

Ik koesterde de droom om in mijn werk echt iets te kunnen betekenen voor anderen. Om op een sociale manier mijn passie voor koken te delen met mensen. Bij Herberg Welgelegen heb ik die plek gevonden. Ik kan hier de vaardigheden die ik heb opgedaan in de horeca overbrengen op jongvolwassenen waar geen plek voor is op de reguliere arbeidsmarkt. Samen vormen wij het (speciale) keukenteam van Welgelegen en bereiden we allerhande gerechten en producten.

Ik kan mijn ambitie om de wereld een stukje mooier te maken kwijt in mijn werk op de dagbesteding met de jongeren. Mijn passie om lekker met koken bezig te zijn wordt gevoed gedurende de partijen en diners. Wat mij betreft een prachtige combinatie.

Ik hoop u te mogen verwelkomen in de keuken om samen op zoek te gaan naar mooie en smakelijke gerechten. Tot ziens in Valkenburg!

Benjamin

benjaminjuffermans@bestellen.herbergwelgelegen.nl

Back To Top