skip to Main Content

Mijn naam is Leony Verheij, kok bij Herberg Welgelegen en moeder van twee dochters.

Jarenlang werkte ik met veel plezier in de keuken van een restaurant in Leiden, totdat de Horeca mij niet langer meer paste. Ik was mij meer en meer gaan interesseren in de theoretische kant van voeding en besloot daarop de studie Voeding en Diëtiek te gaan volgen. In werk zocht ik een baan met meer maatschappelijke relevantie. Toen ik de vacature voor de Herberg zag, was ik dan ook meteen verkocht. De insteek van Herberg Welgelegen spreekt mij enorm aan en het begeleiden van jongvolwassenen in de keuken vind ik ontzettend leuk.

In de loop van de tijd ben ik mij steeds meer gaan richten op gezonde, biologische en natuurlijke voeding. Niet alleen omdat ik wil dat onze kinderen gezond opgroeien, maar ook omdat ik besef dat, als we op deze manier met de wereld om blijven gaan, er weinig van overblijft. Ik kook dan ook graag met groenten, liefst lokaal en altijd passend bij het seizoen.

Met mijn liefde voor het koken en mijn kennis over voeding draag ik graag bij aan een gezonde Herberg. Daarnaast zet ik mijn passie graag in om mensen verder op weg te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Leony

leony@bestellen.herbergwelgelegen.nl

Back To Top