skip to Main Content

Ik ben Cora Ravensbergen, geboren van Starkenburg in 1967 te Rijnsburg. Gelukkig getrouwd met Arie in 1987. Samen hebben we vijf kinderen mogen ontvangen en inmiddels ook schoon en kleinkinderen. Een prachtig stel.

Vanaf 2015 zijn we betrokken bij het organiseren van de HB bijbelstudiereizen voor jongeren. Hiervoor hebben wij diverse malen een voorbereidingsweekend gehad in Herberg Welgelegen. De geweldige plek en het mooie werk; het sprak me enorm aan.

Gitaar spelen bij kinderkoor ZEP mag ik ook graag doen. Caroline, dirigente en werkzaam als teamleider horeca bij Herberg Welgelegen, vraagt op een morgen of ik misschien een gastvrouw weet voor de Herberg. Drie dagen later valt het kwartje. Dat is echt iets voor mij! Mensen ontvangen om te recreëren, te feesten, te verzorgen, te dienen, mee samen te werken, een plek te geven, te bevestigen. Het kwartje gaat rollen. Nu mag ik samenwerken met een prachtig team, op een schitterende locatie. Uit de comfortzone, dus ik mag heel veel leren.

God gelooft in mensen, dat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben en ik verlang ernaar zo ook naar mijn medemens te kijken.

Cora

cora@bestellen.herbergwelgelegen.nl

Back To Top